Coca-Cola runs #aroundtheworld

Coca-Cola runs #aroundtheworld

Coca - Cola
Coca - Cola
5.000,00
Supported by 1 person.
Ended since 138 days.

5000 kilometer 'rond ons kot', steun jij mee?

We trappen met Coca-Cola als eerste bedrijf de actie #RondDeWereld af. Rikolto roept op om kilometers te lopen, wandelen of fietsen om samen, elk rond zijn of haar kot, (een paar keer) rond de wereld te geraken.

We engageerden ons om van 1 tot 31 december alvast 5000 km te bewegen! Als bedrijf steunen we elke bewogen kilometer met 1 euro en we hopen dat onze werknemers, hun vrienden en familie dit mooie initiatief nog verder steunen.

Steun jij mee?

Alvast bedankt voor jullie gift aan Rikolto, wij geven zweetdruppels en een goede gezondheid door veel te bewegen in ruil! Je kan onze afgelegde kilometers volgen op Gusto Sportivo.

“Verandering gebeurt door innovatie en investering, maar in de eerste plaats door mensen: Mensen die het anders willen proberen, mensen die ervoor gaan, mensen die in beweging komen.”

Ben Bijnens Country Director Benelux voor Coca-Cola Services

Waarom komt Coca-Cola in beweging?

De zomers worden droger en warmer, de stormen heviger. Elk van ons voelt dat we duurzaam moeten omgaan met onszelf, onze wereld, en de voedingsstoffen die het produceert. Duurzaamheid staat ook bij Coca-Cola steeds hoger op de agenda. Via verschillende acties, gaande van kleine opruimacties rond onze sites tot heuse samenwerkingen met Natuurpunt rond waterreplenishment, proberen we telkens onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Ook zoeken we telkens weer naar innovatieve manieren om onze verpakkingen duurzamer te maken. We weten dat we, als een van de grote spelers in de voedingsindustrie echt een verschil kunnen maken en we nemen die verantwoordelijkheid op.

Het is ook daarom dat we Rikolto willen ondersteunen in hun missie naar een duurzamere samenleving en het beschermen van onze natuurlijke bronnen.

Support my activity

Who supports this activity?

Ended since 138 days.